Pagina's

zaterdag 21 april 2012

Bami Goreng

4 personen:
- 4 el zonnebloemolie
- 1 duopak gerookte spekblokjes (250 g)
- 2 uien, gesnipperd
- 1 tl sambal oelek
- 250 g winterpeen, in dunne halve plakjes
- 1 prei, in halve ringen
- 2 el boemboe bami
- 2 zakken noedels wokmix (a 2 x 150 g)
- 3 el ketjap




Bereiden: Verhit een wok en schenk de olie erin. Bak het spek 5 min. Neem met een schuimspaan uit de wok. Voet de ui, sambal en peen toe en roerbak 3 min. Doe de prei  en de boemboe erbij en roerbak 3 m in mee. Doe de spek weer in de wok en voeg de noedels toe. Breng op smaak met ketjap en roerbak nog 2 min. Verdeel over 4 kommen. Lekker met kroepoek en gehaktballetjes met satésaus.

Bron: Aangepast recept uit Allerhande.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...