zaterdag 1 september 2012

Plaattaart met pesto

Recept voor 4 personen
Bereidingstijd 20 minuten, oventijd 45 minuten

Ingrediënten
8 plakjes bladerdeeg, ontdooid
1 potje pesto rosso (185 g)
100 g jong belegen kaas, geraspt
2 pakjes flinterdunne salami à 100 g
1 courgette, in dunne plakken
1 rode ui, in dunne ringen
1 bakje cherry tomaten, gehalveerd (250 g)

Bereiden: Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg de plakjes deeg in een rechthoek op een met bakpapier beklede bakplaat. Laat de randen iets overlappen en druk aan. Prik met een vork gaatjes in de bodem.
Besmeer de bodem met de pesto en bestrooi met de kaas. Verdeel de courgette over de salami en leg hierop de uienringen en de tomaten met de snijkant naar boven.
Bak de taart in ca. 45 minuten goudbruin en gaar in het midden van de oven.

Bron: Allerhande

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...