Pagina's

dinsdag 26 februari 2013

Papillotte van kabeljauw

4 personen
- 300 g kerstomaten, gehalveerd
- 1/2 bosje tijm
- 4 sjalotten, in ringen
- 4 kabeljauwfilets à 100 g
- 5 el olijfolie
- 400 g pappardelle
- bakpapier
- keukentouw





Bereiden: (30 minuten) Verwarm de oven voor op 175 graden. Scheur 4 stukken bakpapier af. Verdeel de tomaatjes, sjalotten en tijm over de stukken bakpapier. Leg op ieder stuk een kabeljauw filet en bestrooi met zout en peper. Druppel over ieder stuk vis 1 el olijfolie. Vouw het bakpapier als een pakketje dicht en bind eventueel vast met keukentouw.
Kook de pappardelle volgensn de aanwijzingen op de verpakking.
Leg de vispakketjes op een bakplaat en gaar ze 10-12 minuten in de oven. Giet de pasta af en meng met 1 el olijfolie, breng op smaak met zout en peper. Neem de pakketjes uit de oven, leg ze op de borden en vouw ze open. Schep de pappardelle naast de vis in het pakketje.
Ook lekker met risotto.

Bron: Foodies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...