Pagina's

woensdag 27 februari 2013

Kip-chorizopannetje

4 personen
- 100 g chorizo, in plakjes
- 300 g kipfilet, in stukken
- 500 g krieltjes, gewassen en in stukken
- 3 el olijfolie
- peper en zout
- 1 rode ui, in partjes
- 1 teentje knoflook, fijngesneden
- takjes oregano, fijngesneden
- geraspte schil en sap en van 1 sinaasappel




Bereiden: (30 minuten) Verhit 1 el olie in een grote pan. Bak de kipfilet al roerend op hoog vuur. Breng op smaak met zout e peper. Bak de chorizo kort mee. Neem alles uit de pan. Verhit 2 el olie in het bakvet. Bak de krieltjes op middelhoog vuur ca. 15 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
Doe de kipfilet, chorizo, ui en knoflook bij de krieltjes en bak nog ca. 5 minuten verder. Voeg de oregano, sinaasappelsap en rasp toe en dien alles op.

Bron: Foodies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...