Pagina's

donderdag 11 april 2013

Bladerdeegflapjes met gerookte kip

8 flapjes
- 8 plakjes bladerdeeg
- 200 g gerookte kipreepjes
- 100 g kruidenroomkaas
- 1 eidooier
- 1 el sesamzaad
- 1 tl komijnzaad







Bereiden: (35 minuten) Verwarm de oven voor op 200 graden. Laat het bladerdeeg ontdooien. Meng dewrookte kipreepjes met de roomkaas. Verdel het mengsel over de plakjes bladerdeeg en vouw het bladerdeeg over de vulling heen, zodat flapjes ontstaat. Druk de deegranden goed op elkaar.
Klop de eidooier los. Leg de flapjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijd ze met de eidooier en bestrooi met sesamzaad en komijnzaad. Bak de flapjes ca. 20 min in de oven.

Bron: Foodies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...