Pagina's

maandag 15 april 2013

Gesmoorde bleekselderij met spinazie

4 personen
- 1 bosje bleekselderij, stengels gehalveerd
- 1 ui, in ringen
- 1 el boter
- zout en peper
- 1 tl chilivlokken
- 250 g wilde spinazie
- 100 g Parmezaan
- 1 el olijfolie





Bereiden: (20 minuten) Verhit de boter in een pan met bak er de bleekselderijstengels en de uiringen ca. 4 min. in.  Bestrooi met zout, peper en chilivlokken. Blus af met 3 el water en leg een deksel op de pan. Smoor de bleekselderij op laag vuur in ca. 5 min. gaar.
Doe de spinazie bij de bleekselderij in de pan en stoof hem ca. 2 min. tot hij net begint te slinken.Verdeel de bleekselderij en de spinazie over borden. Rasp er de Parmezaan over en druppel er de olijfolie overheen.

Bron: Foodies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...