Recept voor 4 wraps
Bereidingstijd 20 minuten
Ingrediënten
3 el olijfolie
2 teentjes knoflook, gesnipperd
1 rode ui, gesnipperd
1 tl paprikapoeder
1 tl chilipoeder
1 tl gemalen komijn
4 tortillawraps
8 el (hot)ketchup
250 g courgette, in lange dunne plakken geschaafd
2 blikjes tonijn à 180 g, uitgelekt
Bereiden
Verhit 2 eetlepels olijfolie en roerbak de knoflook, ui en specerijen. Verwarm de tortilla’s afgedekt 2 minuten op 800 watt in de magnetron of in een hete koekenpan, zodat ze wat soepeler worden. Bestrijk de tortilla’s met de ketchup. Verdeel eerst de courgetteplakken erover, daarna het uimengsel en ten slotte de tonijn. Vouw een pakketje van de tortilla’s, bestrijk met een beetje olie en rooster in een hete grillpan 2 minuten per kant. Serveer eventueel met extra ketchup of tacosaus.
Bron: Boodschappen