Pagina's

zaterdag 8 juni 2013

Wrap met rosbief en sinaasappelsalsa

4 personen
- 4 tortillawraps
- 4 el pindakaas
- 4 el chilisaus
- 12 plakken rosbief
- 75 g gemengde bladsla
- 1 winterwortel, geschrapt en geraspt
- 2 sinaasappels, geschild, in kleine stukjes
- 1 rode peper, zonder zaadjes, fijngehakt
- 1 kleine rode ui, gesnipperd
- 2 el gehakte verse koriander'
- 2 el olijfolie


Bereiden: (20 minuten) Verwarm de tortilla’s afgedekt 2 minuten op 800 Watt in de magnetron of in een hete koekenpan zodat ze wat soepeler worden. Bestrijk de tortilla’s met de pindakaas en verdeel de chilisaus erover. Leg de plakken rosbief erop met daarop een pluk sla en de wortel. Rol strak op en snijd de wraps schuin doormidden. Meng alle ingrediënten voor de sinaasappelsalsa en serveer de wraps met de salsa.

Bron: Boodschappen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...