Pagina's

woensdag 10 juli 2013

BBQ pizza

4 personen
- 1 courgette in plakken
- 1 rode paprika in parten
- 1 eetlepel olijfolie
- 2 tros cherry-/kerstomaatjes
- 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden
- 1 pizzadeeg kant-en-klaar
- 100 gram geraspte kaas






Bereiden: (30 minuten) Bestrijk de stukken courgette en paprika met een beetje olie en rooster ze op de barbecue of in de grillpan aan beide kanten mooi bruin. Doe dit ook met de tomaatjes aan de tros maar rooster deze iets korter. Bestrooi de groenten met zout, versgemalen peper en de Italiaanse kruiden. Vouw 4 stukken aluminiumfolie dubbel en smeer ze in met olie. Snijd het deeg in vier gelijke stukken en leg deze op de ingevette aluminiumfolie. Bestrooi het deeg met kaas en verdeel de groenten erover. Leg de pizza’s op de barbecue en doe het deksel dicht. Laat de pizza’s circa 15 minuten bakken. Lekker met een knapperige rucolasalade met dressing en pijn- boompitten.

Tip: Dit recept kun je ook maken met tortilla’s of wraps. Je krijgt dan een dunnere, wat knapperigere bodem.

Bron: Boodschappen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...