Pagina's

donderdag 11 juli 2013

Tagliatelle met courgette en citroen

4 personen
- 300 g groene en witte tagliatelle (zak 500 g)
- 350 g broccoli, in kleine roosjes
- 2 el olijfolie
- 300 g kipfilet, in stukjes
- 1 teen knoflook fijngesneden
- 1 courgette
- 1 citroen, schoongeboend
- 1 beker slagroom (250 ml)
- 100 g Parmezaanse kaas, geschaafd




Bereiden: (15 minuten) Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Breng ondertussen een pan water aan de kook en kook de broccoli 5 min. Giet af en laat uitlekken. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de kip met de knoflook 5 min. op middelhoog vuur.
Schaaf de courgette met een kaasschaaf in lange linten, voeg toe aan het vlees en bak 4 min. mee. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Voeg het rasp, 4 el sap, de slagroom en broccoli toe. Warm 2 min. mee. Giet de pasta af en meng met de saus. Verdeel over 4 borden en verdeel de kaas erover.

Bron: Allerhande

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...