Pagina's

maandag 25 januari 2016

Pastinaakstamppot met spruitjes en pistache

4 personen
500 g pastinaken, geschild en in stukken
500 g kruimige aardappels, geschild, in stukken
zout en peper
600 g spruitjes, gehalveerd
2 rode uien, in partjes
5 el olijfolie
2 takjes tijm, blaadjes gerist
50 g pistachenoten, gehakt
100 ml melk







Bereiden: Kook de pastinaak en de aardappels in water met wat zout in ca. 20 minuten gaar.
Verhit 3 el olijfolie in een wok en roerbak er de spruitjes en de ui ca. 10 minuten in. Roerbak de tijm en de pistachenoten kort mee. Breng op smaak met zout en peper.
Giet de pastinaak en de aardappels af en schep ze terug in de pan en stamp ze op laag vuur met de melk en 2 el olijfolie fijn. Breng op smaak met zout en peper. Dien de pastinaakstamppot op met de geroerbakte spruitjes.

Bron: Foodies

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...