Pagina's

vrijdag 12 februari 2016

Mini-frittata

Voor 3 x 3 stuks
12 eieren
6 el kookroom
50 g geraspte oude kaas
75 g rauwe ham, in smalle reepjes
5 gedroogde tomaten op olie, in reepjes
50 g roomkaas, naturel
1 rode peper, fijngehakt
2 el gehakte (platte) peterselie
50 g gehakte spinazie (diepvries)
2 el pijnboompitten, geroosterd
100 ml Griekse yoghurt

9 eenpersoons soufflébakjes, ingevet



Bereiden: (15 minuten, oven 25 minuten) Verwarm de oven voor op 200 graden. Klop de eieren los met de kookroom, zout en peper. Verdeel het eimengsel in 3 porties. Voeg dan aan 1 portie de oude kaas, rauwe ham en gedroogde tomaten toe. Schep door de tweede portie de roomkaas, rode peper en peterselie. Meng de overige ingrediënten door de laatste portie. Verdeel de 3 eimengsels over de vormpjes zodat deze voor 2/3 gevuld zijn. Bak 20-25 minuten in het midden van de oven tot het ei gestold is.

Bron: Boodschappen

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...