Pagina's

woensdag 18 augustus 2010

Courgettetaartje in bladerdeeg


6 puntjes

- 5 plakjes bladerdeeg
- 1 courgette, geraspt
- 125 ml cr. fraiche
- 2 eieren
- 2 bosuitjes, in ringen
- 1 teentje knoflook
- 2 tl italiaanse kruiden
- 75 g geraspte kaas





Bereiden: 20 min. Verwarm de oven voor op 200 graden. Smeer een springvorm met een doorsnede van 20 cm in met boter. Bekleed de springvorm met de plakjes bladerdeeg. Druk de randen goed aan. Prik met een vork gaatjes in het bladerdeeg op de boden. Druk het vocht uit de geraspte courgette. Klop de eieren los met creme fraiche, peper, zout en italiaanse keukenkruiden. Voeg de courgette, bosui, knoflook en kaas toe. Giet het courgettemengsel in de springvorm en bak in de oven in 40 min goudbruin en gaar.

Bron: Diverse sites.

Makkelijk van tevoren klaar te maken. Verwarm de taart in de oven, 20 min op 175 graden.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...