Pagina's

zaterdag 14 december 2013

Saucijzenbroodje

8 stuks
500 g braadworsten
2 eieren
1 rol Tante Fanny bladerdeeg










Bereiden: Snijd de braadworsten open en druk er de vulling uit. Meng 1 ei door de worstvulling en kneed het geheel goed door elkaar. Rol het bladerdeeg uit en snijd het over de lengte met het bakpapier doormidden, zodat je 2 plakken van 10 x 40 cm hebt.
Verwarm de oven voor op 175 graden. Verdeel het gehakt in 2 dunne rollen over het blader. Kluts 1 ei. Rol het bladerdeeg met behulp van het papier strak om het gehakt en trek het bakpapier terug. Bestrijk het laatste randje deeg met ei en druk het vast.
Bestrijk de rollen met ei en snijd ze met een scherp dun mes inclusief bakpapier in de gewenste lengte. Leg de broodjes op een bakplaat en bak ze ca. 30 minuten in de oven.

Bron: Foodies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...