Pagina's

maandag 15 februari 2016

Sajoer

4 personen
300 g sperziebonen, eventueel gehalveerd
200 g Chinese kool, in repen
1 rode puntpaprika, in reepjes
1 grote ui, gesnipperd
2 teentjes knoflook, gesnipperd
1 tl sambal (trassie of oelek)
1 stukje gember (ca. 25 g), geraspt
1 groentebouillonblokje
2 el olie


Bereiden: Los het bouillonblokje op in ca. 300 ml koken water.
Verhit de olie en bak er de ui, knoflook en sambal 3-4 minuten.Voeg de gember toe en bak nog ca. 1 minuut. Voeg de sperziebonen, de paprika en bouillon toe en breng op laag vuur aan de kook. Kook de bonen in 10 minuten gaar. Voeg de kool toe en kook nog ca. 1 minuut.

Bron: Foodies

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...