Pagina's

vrijdag 1 maart 2013

Broccoli-brietaart met noten

8 stukken
- 7 plakjes bladerdeeg
- 125 ml creme fraiche
- 3 eieren
- 250 g brie, in plakjes
- 100 g cashewnoten
- 500 g broccoli, in roosjes, geblancheerd
- 1 el honing
- 100 ml geraspte jongbelegen kaas





Bereiden: (20 minuten, oven 45 minuten) Vet een quichevorm in met boter en bekleed met het bladerdeeg. Klop de crème fraîche met de eieren, zout en peper. Leg de helft van de brie op de deegbodem en verdeel er de helft van de cashewnoten over. Leg de broccoliroosjes erop. Schenk het eimengsel over de broccoliroosjes.
Verdeel de rest van de brie en de noten erover. Besprenkel met honing en bestrooi met geraspte kaas. Bak de taart in 30-35 minuten in het midden van de oven goudbruin en gaar.

Bron: Boodschappen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...