Pagina's

donderdag 24 januari 2013

Ovenschotel met geitenkaas

4 personen
- 1 duopak aardappelschijfjes à 700 g
- 2 courgettes, in plakjes
- 2 rode uien, in dunne ringen
- 1 tl tijm
- 250 g Bettine chevre frais naturel 55+ (geitenkaas)
- 4 eieren
- 250 ml slagroom






Bereiden: (15 minuten, oven 40 minuten) Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg 350 g aardappel in de ovenschaal. Verdeel 1 courgette en 1 ui erover. Bestrooi met peper, zout en 150 g verkruimelde kaas. Bestrooi met de tijm. Leg daarop de rest van de aardappel en dek af met de rest van de ui en courgette. Druk aan en bestrooi met peper en zout. Klop de eieren los met de slagroom, de rest van de geitenkaas en peper en zout. Schenk over de gratin. Bak 40 min. Haal de gratin uit de oven en laat 4 min. rusten. 

Bron: Allerhande

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...