Pagina's

vrijdag 19 april 2013

Raapstelen-vissalade

4 personen
- 500 g vastkokend aardappels met schil,
   in plakken van 3/4 cm
- 2 stengels bleekselderij, fijngesneden
- 1 lente-ui, fijngesneden
- 100 g jonge raapstelen, grof gesneden
- 20 g dragon, blaadjes afgestroopt
- 2 zoute haringen, in blokjes
- 250 zeer verse zalmfilet, in blokjes
- 100 g Hollandse garnalen
- 4 el hele geurige olijfolie
- 1,5 el wittewijnazijn



Bereiden: (25 minuten) Kook de aardappels in ruim kokend water met zout in 10-12 min. beetgaar. Giet ze af, spoel ze af onder koud water en laat goed uitlekken. Meng de bleekselderij, lente-ui, raapstelen en dragon met elkaar en meng de vissoorten en garnalen erdoor.
Verdeel de aardappelplakken over 4 borden en schep daarop ene mooie berg van de salade. Breng eventueel op smaak met zout en peper.
Klop de olijfolie en azijn tot een homogene dressing en verdeel over de saladeborden.

Bron: Delicious

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...